Villa Texel

Een villa op Texel vormt uiteraard een perfecte basis voor een heerlijk verblijf en zeker als u de keuze maakt voor een exclusieve vakantievilla. Het aanbod van Landhuizentexel.nl bevindt zich in de hoogste klasse qua luxe en comfort. Dat betekent dat iedere villa op Texel die u via ons kunt boeken aan de hoogste standaarden voldoet met betrekking tot onder meer de faciliteiten en ligging.

Filter

Villa op Texel

Uw vakantie in een villa op Texel begint goed als u een keuze maakt uit het aanbod met vakantievilla’s die wij beschikbaar hebben. U kunt uiteraard met de voorkeur voor een bepaalde locatie rekening houden. Wij hebben zowel mogelijkheden beschikbaar aan de rand van het bos als nabij het strand, maar u kunt ook nabij de gezellige badplaats De Koog verblijven.

Sfeervolle landhuizen

Het unieke van ons aanbod luxe villa’s op Texel is dat elk huis zijn eigen specifieke luxe en faciliteiten heeft. Naast dat iedere woning standaard over een riante vrij gelegen tuin, met een fijn groot buitenterras beschikt, is ook aan uw vakantiegenot in de woning zelf gedacht. Zo vindt u in de meeste van onze landhuizen meerdere badkamers en zithoeken. De modern ingerichte keukens zijn ruim van opzet en voorzien van de laatste technische kooksnufjes. Vanzelfsprekend zijn de boxspringbedden van een ergonomische topkwaliteit en is het beddengoed anti-allergisch. In bepaalde woningen is zelfs aan een oplaadpunt voor uw e-bike en/of auto gedacht of zijn er voorzieningen voor mindervaliden.

Texel adventure met kids én hond

Heeft u ze al gezien, onze familievilla’s aan het Hoogelandt tussen Den Burg en De Koog? Het neusje van de zalm in de villa verhuur op Texel, waar u met de hele familie, groot en klein, inclusief de hond(en), een heerlijke vakantie kunt beleven. De villa’s zijn uitgerust met luxe-elementen, zoals een sauna en whirlpool. Voor de kinderen staan er in de riante tuinen speeltoestellen. Het bos ligt op 5 minuutjes lopen en het Noordzeestrand op een kwartiertje. De hond mag u tussen 1 september en 1 maart vrijwel overal los laten lopen.

Heerlijk in ieder seizoen

De unieke natuur op Texel is een goed voorbeeld van het zogenaamde waddenklimaat. Het herbergt een diversiteit aan flora en fauna die specifiek is voor dit gebied. Door enerzijds de aanwas van land, door voortdurend ophogende zandplaten en oude opstuwingen uit de ijstijd, is het landschap afwisselend en mooi om doorheen te fietsen. Dankzij de goede samenwerking van gemeente Texel en natuurbeheerders zijn de natuurgebieden vrij toegankelijk en worden er regelmatig wandelingen met een boswachter georganiseerd. Onze Texel villa’s zijn specifiek geselecteerd op locatie en luxe faciliteiten. Ideaal voor een nature experience, waarbij u niets inlevert op uw comfortzone.

Voor ieder reisgezelschap

Het exclusieve aanbod dat wij beschikbaar hebben, is gevarieerd en biedt voor verschillende reisgezelschappen de mogelijkheid om een keuze te maken voor een luxe villa op Texel. U kunt het beschikbare aanbod voor de gewenste periode van verblijf direct te zien krijgen als u de selectiecriteria invult. Zo kunt u bijvoorbeeld met acht personen in een exclusieve vakantievilla verblijven, maar ook met uw gezin inclusief de hond als uw huisdier meegaat op vakantie.

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren op Texel is vrijwel nergens gratis meer. Huurt u langer dan enkele dagen een Texel villa, bent u het voordeligst uit met een Texel e-vignet. U kunt deze kopen voor de duur van uw verblijf. Wanneer u het vervelend vindt, om steeds maar weer een parkeerplek te moeten zoeken, is de Texelhopper een prima alternatief. Texelhopper is een plaatselijke vervoersdienst die uit kleine busjes bestaat. Ze zijn op afroep beschikbaar en brengen u langs meer dan 130 opstapplaatsen. Daarnaast is er nog een lijndienst van Connexxion. Deze pendelt heen en weer, tussen de veerboot en De Koog.

Natuur

In welk seizoen u ook naar Texel gaat, de villa van uw voorkeur vormt altijd de ideale basis. Zo kunt u in de winter gezellig binnen genieten op de loungebanken bij de sfeerhaard en in de zomer is het geweldig om buiten in de tuin te relaxen. Er zijn vakantievilla’s beschikbaar die over een sauna en/of jacuzzi beschikken, zodat u indien gewenst daarmee rekening kunt houden.

In welk seizoen u ook naar Texel gaat, de villa van uw voorkeur vormt altijd de ideale basis. Zo kunt u in de winter gezellig binnen genieten op de loungebanken bij de sfeerhaard en in de zomer is het geweldig om buiten in de tuin te relaxen. Er zijn vakantievilla’s beschikbaar die over een sauna en/of jacuzzi beschikken, zodat u indien gewenst daarmee rekening kunt houden.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen