Vakantiehuis Texel 10 personen

Een vakantiehuis voor 10 personen voor een verblijf op Texel is een uitstekende gelegenheid om met elkaar waardevolle tijd door te brengen. Gezellig met zijn allen ontbijten, overdag activiteiten ondernemen en ’s avonds onder het genot van een hapje en een drankje lekker bijpraten. Vakantieverblijven waarbij we rekenen met minimaal 10 personen zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor een workshop of een personeelsweekend.

Filter

10 persoons vakantiehuizen op Texel

Moeite met een kiezen van een grote groepsaccommodatie? Laat ons u op weg helpen. Met bijvoorbeeld: het vakantiehuis Texel 10 personen in De Koog. Een comfortabele familievilla die geheel omringt wordt door een riante gebruiksvriendelijke tuin. Ze is rustig gelegen in een mooi park aan de rand van het Texelse Dennenbos. Op de begane grond bevinden zich een ruime living met schuifpui naar het terras en een open keuken. In de woning geeft u de beschikking over 5 slaap- en 3 badkamers. Wanneer we van dit Texel vakantiehuis 10 personen het volledige woonoppervlak bij elkaar optellen, komen we op een royale 300 m2. Dat is zo’n 30 m2 per persoon. U heeft in deze accommodatie dus beslist niet het gevoel als haringen in een ton te zitten. Bij het huis is een dubbele parkeerplaats en heeft u gratis wifi. Opmerking: deze vakantiewoning is niet voorbehouden aan gezelschappen van 10 personen. Ook voor kleinere groepen is deze accommodatie beschikbaar.

Zomer en winter Texel

Texel is een eiland waar zomer en winter van alles te doen is. Zijn het in de warme maanden voornamelijk de zonaanbidders die het eiland bezoeken, in de winter wordt er veel getraind en aan komt men lekker uitwaaien. Steeds vaker zien we ook dat men de decemberdrukte ontvlucht om met een selectief groepje de kerstdagen in een vakantiehuis 10 personen Texel door te brengen. In de van alle gemakken voorziene luxe comfortabele landhuizen die u bij ons in het aanbod aantreft, zit immers allemaal verwarming. Het winterseizoen is ook ideaal om met een groepje vriend(inn)en lekker weer eens onder elkaar te zijn. Gezellig samen wandelen in een van de prachtige natuurgebieden, vissen of alle opgebouwde stress eruit gooien tijdens een dagje competitief bezig zijn in het klimpark of de kartbaan.

Locaties van onze familievilla’s

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis Texel 10 personen De Koog, heeft u bij ons keuze te over. Onze familiehuizen bevinden zich allen in, of op loopafstand van de duinen, loof- en naaldbossen, heide, polder en het strand. En wilt u een dagje een leuke bezienswaardigheid bezoeken? Zwemparadijs en Calluna en zeezoogdierenopvangcentrum Ecomare zijn vanaf uw vakantieadres eveneens aan te lopen. De Koog zelf, is een leuk vakantiedorp. Elke week is er een dorpsmarkt en er zijn volop gezellige cafeetjes en eetgelegenheden. Voordeel is ook dat het op slechts 500 m van het Noordzeestrand is.

Comfortabele villa’s

Een chic vrijstaand huis aan de bosrand, met een fijne riante tuin rondom, waarin u meerdere auto’s kwijt kunt. Dit is de gemiddelde beschrijving van onze vakantiehuizen voor 10 personen in De Koog en omgeving. Woningafhankelijk heeft u daarnaast de beschikking over spafaciliteiten, een oplaadpunt en een afsluitbare schuur. Standaard in al onze comfortabele villa’s zijn de boxspringbedden in de slaapkamers, de sfeervolle inrichting van de living, met daarin audio- en beeldapparatuur. Verder ontbreekt het u in de keukens aan niets en vindt u in de tuin terrasmeubelen, parasols en een barbecue aan. Vanzelfsprekend heeft u in al onze accommodaties gratis wifi.

Bezienswaardigheden

Wanneer u voor een teambuildingsweekend of een familiereünie in een vakantiehuis op Texel voor 10 personen in De Koog bent, wilt u vanzelfsprekend ook wat van het eiland zien. Op Texel is er op dat gebied genoeg te zien en beleven. Alleen al de natuur, met zijn unieke getijdengebieden, vele vogelkolonies met vogelspotplaatsen en het ‘Oude Land’ met de tuunwallen, zijn al een bezienswaardigheid op zich. Daarnaast is een bezoek aan vuurtoren Eierland bij De Cocksdorp een echte aanrader. Te beklimmen via een wenteltrap met 118 treden. Het is het enige vuurbaken van Nederland, vanwaar u uitkijkt over drie zeeën.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen