Verhuren via ons

LandhuizenTexel is altijd op zoek naar luxe en bijzondere landhuizen op Texel die ons aanbod kunnen versterken. Bent u eigenaar van een villa of landhuis en streeft u net als ons naar een optimaal rendement? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen met trots alles voor u.

Het verhuren van een vakantiewoning is veelomvattend en tijdrovend. Het bijhouden van de beschikbaarheid, schoonmaak en de controle daarvan, sleuteloverdracht en in- en uitchecks. Exclusief Bemiddeling neemt u die zorg graag uit handen.

Ervaren speler op de markt

Al ruim 30 jaar verhuren wij vakantiewoningen op Texel. De oorsprong ligt bij de ombouw van het Badhotel Prinses Juliana naar appartementencomplex Juliana. Het aanbod werd uitgebreid met Villapark Kamperfoelie in De Koog en al snel ontstond de naam Exclusief Bemiddeling BV. Dit omdat de beide projecten destijds de absolute top waren in toeristische verhuur. Inmiddels verhuren en beheren we ruim 150 vakantiewoningen op Texel onder de naam Texelvakanties en LandhuizenTexel. Op onze websites staat ons volledige aanbod en ook via online en offline advertentiecampagnes timmeren wij hard aan de weg. Onze organisatie is compact met korte lijnen en medewerkers die weten wat er van ze wordt verwacht en die zich graag inzetten om het uw gasten naar de zin te maken. Wij verhuren niet alleen vakantiewoningen maar kunnen ook het beheer regelen met alles wat daarbij komt kijken. Ons dienstenpakket is uitgebreid maar flexibel. Samen met u bepalen wij welke diensten wij voor u kunnen verzorgen.

Even voorstellen

Als familie beheren en verhuren wij al ruim 30 jaar met heel veel plezier, liefde en passie diverse vakantie woningen op het geweldige eiland Texel. We willen uw gasten altijd een onvergetelijke Texelbeleving bieden. Gastvrijheid en service is voor ons heel belangrijk en we streven naar een optimaal rendement. Wij verzorgen met trots alles voor u.

Hoog service niveau

Het mag de gasten aan niets ontbreken. Ons dienstenpakket is compleet en ons serviceniveau hoog. Ons kantoor is goed bereikbaar en na sluitingstijd hebben wij een 24- uursstoringsdienst.

Goed rendement

Natuurlijk is het fijn om alles uit handen te kunnen geven, maar u wilt ook een goed rendement halen op uw investering. Exclusief Bemiddeling rekent provisiekosten en zorgt voor een zo maximaal mogelijke bezettingsgraad. Het aantal gasten dat bij ons terugkeert na een eerste bezoek is hoog.

Marketing & Promotie

Met uitgekiende online en offline marketing- en communicatiecampagnes halen wij uw gasten naar Texel.

Tips van de gastheer

Texel is een bruisend eiland. Het hele jaar door is er veel te doen: van unieke sportevenementen en culinaire activiteiten tot de leukste muziekfestivals. Natuurlijk is een bezoek aan bekende plekken zoals natuurgebied de Slufter, de Vuurtoren en Ecomare meer dan de moeite waard. Maar er zijn nog veel meer plekken te ontdekken.

  • Tip 5 Het natuurgebied de Muy en de Nederlanden

  • Tip 4 Wadlopen over de bodem van de zee

  • Tip 3 Strandactiviteiten zoals blokarten, brandingkajakken of raften

  • Tip 2 Kibbeling eten in het havendorpje Oudeschild

  • Tip 1 Wandeling op de Hors en door de Horsmeertjes

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen