Luxe vakantiehuizen op
unieke plekjes

Een vakantiehuis op Texel dat aan alle wensen van comfort, luxe en ligging tegemoet komt, vindt u bij LandhuizenTexel. Naast de luxe villaparken hebben wij nog een mooie selectie van luxe woningen in ons aanbod. Allen met de rust, ruimte en comfort die u wenst en gelegen op unieke locaties op Texel.

Filter

Onbezorgde vakantie met een omheinde tuin

Een vakantiehuis met omheinde tuin is ideaal wanneer u op vakantie gaat met kleine kinderen of huisdieren. In een vakantiehuis met omheinde tuin kunt u met een gerust hart verblijven doordat de kinderen en huisdieren hier veilig spelen. Bovendien geeft het u ook extra privacy.

Vakantiehuis Texel

Ieder vakantiehuis op Texel dat wij aanbieden, is op een fantastische locatie gelegen. Alle vakantiehuizen zijn landelijk gelegen nabij bijvoorbeeld het strand of het bos, maar wel op een centrale locatie. Zo is er altijd sprake van een ideale uitvalsbasis om de leukste plekjes te bezoeken of om bijvoorbeeld een uitstapje te maken naar een van de leuke badplaatsen. U kunt bij uw keuze voor een accommodatie overigens ook de voorkeur geven aan een verblijf nabij een badplaats. Bijvoorbeeld voor het doorbrengen van een vakantie, lang weekend of midweek net buiten de leuke badplaats De Koog.

Exclusieve faciliteiten

Het luxe karakter van elk landhuis uit zich in de aanwezigheid van exclusieve faciliteiten en comfortabel meubilair. U kunt het verblijf nog luxer maken door bijvoorbeeld voor een vakantiehuis op Texel te kiezen dat over een sauna en jacuzzi beschikt. Er is bovendien volop ruimte rond de vakantiehuizen die van een grote tuin zijn voorzien en alle privacy bieden om ongestoord buiten te kunnen genieten.

Met het hele gezin

U kunt bij ons met ieder reisgezelschap van een exclusief verblijf op het populaire Waddeneiland genieten. Zo kunt u onder meer een vakantiehuis boeken voor vier personen, zes personen of acht personen en wordt daarbij de keuze uit verschillende locaties geboden. Indien u een huisdier wenst mee te nemen, dan is dat mogelijk. Er zijn vakantiewoningen beschikbaar, waar één huisdier is toegestaan, maar er zijn ook opties om met maximaal twee huisdieren in een vakantiehuis op Texel te verblijven. Ontdek op uw gemak de mogelijkheden die wij bieden en reserveer online het voor u ideale vakantiehuis op Texel.

Bereikbaarheid accommodaties

Al onze vakantievilla’s en landhuizen zijn zowel met de auto als het OV goed te bereiken. Autoroutes wijzen zich vanaf de boot vanzelf. Parkeren kunt u vrijwel altijd op uw eigen privé parkeerplaats in de tuin van uw vakantiehuis op Texel. Indien dit niet het geval is, staat dit aangegeven onder de kenmerken van de woning. Voor het openbaar vervoer heeft u de keuze tussen de Connexxion lijndienst en de plaatselijke vervoersservice de Texelhopper. Beiden rijden op vaste tijden een bepaald traject, met dat verschil dat u de Texelhopper daarnaast ook op afspraak en locatie kunt bestellen.

Natuur op Texel

Wat natuur betreft, is Texel een uniek stukje Nederland. Nergens anders in ons land vindt u zoveel verschillende soorten natuur naast elkaar. Ons grootste Waddeneiland beschikt over maar liefst 40 natuurreservaten. Veel van de vakantiehuisjes op Texel staan zelfs in of tegen deze beschermde landschappen. Het merendeel van deze gebieden zijn gewoon toegankelijk. Wanneer u meer wilt weten, van de flora en fauna op Texel, is een wandeling met een boswachter een echte aanrader. Natuurexcursies zijn te reserveren bij Ecomare en Natuurmonumenten. Voor boot- en wandeltochten over het Wad, kunt u terecht in de haven van Oudeschild.

Bezienswaardigheden

De grootte van Texel in aanmerking genomen, zijn er veel bezienswaardigheden. Doordat onze Texel verhuur huisjes in het gebied rond De Koog en Den Burg staan, zijn al deze leuke plekjes prima op de fiets te doen. Zo ligt Ecomare net even ten zuiden van De Koog. Het gezellige centrum van het dorp, met het strand op 500 m, is een belevenis op zich, evenals het juttersmuseum Flora. In Den Burg kunt u een paar leuke uren spenderen in de Oudheidkamer en het iets verderop gelegen Oudeschild heeft een mooi fort en pittoreske vissershaven. Vuurtoren Eierland en luchtvaartmuseum Texel zijn eveneens goed voor een enerverend dagje uit.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen