Over ons

LandhuizenTexel beheert en verhuurt al ruim 30 jaar villa’s en landhuizen met veel comfort en privacy. Wij stellen hoge eisen aan de huizen die worden verhuurd. “Ze moeten veel comfort en iets unieks bieden zoals een bijzondere locatie of wellness faciliteiten. Onze gasten willen het eilandgevoel ervaren. Ze zoeken rust en ruimte, met nette tuinen en privacy maar ook 24-7 goede service. Juist die bijzondere locaties en de service zijn onze grote kracht”, vertellen vader en dochter (Rob en Carmen van der Werff). “Onze doelgroep wil het op vakantie beter hebben dan thuis. De kunst is om je gasten dan nog te verrassen ook. Het leukste wat je kunt horen is dat ze bij het uitchecken zeggen: hier zou ik wel willen wonen.” Alle luxe landhuizen zijn gevestigd in en rond De Koog. “Vlakbij zee én vlakbij de gezelligheid van het dorp.”

150 accommodaties

In totaal verhuren we via Texelvakanties.nl zo’n 150 accommodaties. Ons verhuurbedrijf begon met appartementencomplex Juliana aan de Badweg in De Koog (bijna de helft van ons totale aanbod). Vanuit de schitterende appartementen met balkon hebben de gasten een majestueus uitzicht over de Noordzee en/of het eiland. Op loopafstand van het centrum van De Koog ligt ons tweede park,  Villapark Kamperfoelie, een kleinschalig 5-vijfsterrenpark met 36 luxe villa’s. Een verscholen paradijsje met veel aandacht voor de tuinen rondom de villa’s. Maar ook een accommodatie midden in het Texelse bos of aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel behoort tot de mogelijkheden. Na deze twee parken complexen zijn er nog een tal van appartementencomplexen en parken maar bijgekomen. Het aanbod werd steeds luxer en groter zoals Villapark Buytenplaats en Waalerburght, en zo werd de naam LandhuizenTexel.nl geboren.

Even voorstellen

Als familie beheren en verhuren wij al ruim 30 jaar met heel veel plezier, liefde en passie diverse vakantie woningen op het geweldige eiland Texel. We willen uw gasten altijd een onvergetelijke Texelbeleving bieden. Gastvrijheid en service is voor ons heel belangrijk en we streven naar een optimaal rendement. Wij verzorgen met trots alles voor u.

Tips van de gastheer

Texel is een bruisend eiland. Het hele jaar door is er veel te doen: van unieke sportevenementen en culinaire activiteiten tot de leukste muziekfestivals. Natuurlijk is een bezoek aan bekende plekken zoals natuurgebied de Slufter, de Vuurtoren en Ecomare meer dan de moeite waard. Maar er zijn nog veel meer plekken te ontdekken.

  • Tip 5 Het natuurgebied de Muy en de Nederlanden

  • Tip 4 Wadlopen over de bodem van de zee

  • Tip 3 Strandactiviteiten zoals blokarten, brandingkajakken of raften

  • Tip 2 Kibbeling eten in het havendorpje Oudeschild

  • Tip 1 Wandeling op de Hors en door de Horsmeertjes

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen