Wilt u met Pinksteren
naar Texel?

Pinksteren op Texel doorbrengen biedt vele mogelijkheden om ontspanning en vermaak te vinden, waarbij u in een exclusieve accommodatie kunt verblijven op een unieke locatie. LandhuizenTexel.nl biedt een grote diversiteit aan accommodaties waar u Pinksteren op Texel op een perfecte wijze kunt vieren. Genieten tijdens het Pinksterweekend op het Waddeneiland begint bij het selecteren van het ideale vakantieverblijf.

Filter

Pinksteren op Texel

Pinksteren op Texel doorbrengen biedt vele mogelijkheden om ontspanning en vermaak te vinden, waarbij u in een exclusieve accommodatie kunt verblijven op een unieke locatie. Landhuizentexel.nl biedt een grote diversiteit aan accommodaties waar u Pinksteren op Texel op een perfecte wijze kunt vieren. Genieten tijdens het Pinksterweekend op het Waddeneiland begint bij het selecteren van het ideale vakantieverblijf.

Ideale vakantieverblijf

U kunt het ideale vakantieverblijf vinden bij Landhuizentexel.nl om Pinksteren op Texel door te brengen. De exclusieve en luxe landhuizen die van alle comfort zijn voorzien. Maak een keuze uit het aanbod en reserveer eenvoudig online om van een onvergetelijk Pinksterweekend te genieten op een van de leukste Waddeneilanden.

• Luxe landhuizen met ruimte tot tien personen
• Villa’s waar ook huisdieren welkom zijn

Texel en Pinksteren

Texel en Pinksteren, al jaren een unieke combinatie. Dit grootste Waddeneiland van Nederland is zeer populair voor een verblijf tijdens Pinksteren. En Texel staat tijdens Pinksteren helemaal in het teken van dit jaargetijde. De bloemen op Texel staan in bloei, de lammetjes in de wei en het pinksterzonnetje maakt het verblijf op het eiland extra aantrekkelijk.  Dit is genieten van Pinksteren op Texel . Ideaal is de snelle bootverbinding, maar de gastvrije eilandbewoners en de  sfeervolle dorpen maken uw Pinkstervakantie op Texel echt compleet. Met Pinksteren op Texel kunt u even helemaal opladen.

Meer...

Maar er is nog veel meer te doen op Texel  met Pinksteren. Ook de minder kleinere dorpen op Texel zijn de zeer leuk om te bezoeken tijdens uw verblijf met Pinksteren. Het kleinste dorp De Waal, de meest zuidelijk plaats Den Hoorn, of het van oorsprong agrarische dorp Oosterend. Deze sfeervolle dorpjes zijn zowel per fiets als per auto eenvoudig te bereiken. En met Pinksteren is fietsen op Texel een absolute aanrader. Uiteraard kunt u zelf fietsen meenemen, maar deze zijn ook eenvoudig tijdens  Pinksteren op Texel te huren op het eiland.

Tijdens Pinksteren op Texel kunt u allerlei activiteiten ondernemen, maar ook een speciaal evenement bezoeken. Er wordt gedurende het Pinksterweekend op het eiland namelijk een Huiskamertheaterfestival georganiseerd. Het evenement met cabaretvoorstellingen van bekende artiesten wordt gehouden in verschillen schuren en huiskamers in het plaatsje Den Hoorn.

Tijdens Pinksteren

Tijdens Pinksteren op Texel is er van alles te beleven. Zo kunt u genieten van de vissersplaatsje Oudeschild,  heerlijk uitwaaien aan het strand bij De Koog, of gezellig winkelen en eten in de pittoreske plaats Den Burg. Maar er is nog veel meer te doen met Pinksteren. Van fietsen tot musea, van paardrijden tot parachutespringen of zwemmen in het tropische zwemparadijs Caluna of zeehondjes spotten in het EcoMare. U zult zich niet snel vervelen tijdens uw Pinkstervakantie op Texel.  Een leuk aandenken aan uw Pinkstervakantie is bijvoorbeeld een Texels drankje, de echte Texelse wol en niet te vergeten de speciale kaas van het eiland.

Boek nu!

U kunt tijdens de Pinksterdagen op Texel ook aan verschillende excursies meedoen of bezienswaardigheden en attracties bezoeken. Ga bijvoorbeeld de natuur in met een gids en reserveer daarvoor een plekje tijdens een bezoek aan Ecomare, waar u opgevangen zeehonden kunt bekijken. Op het eiland zijn diverse musea gevestigd, zoals het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum en het Walvisvaarders Huisje in Den Hoorn, waar eveneens een uitstapje naar toe kan worden gemaakt.

Boek uw weekend weg voor Pinksteren op Texel online bij LandhuizenTexel.nl en u bent verzekerd van het perfecte vakantieverblijf om met uw partner, gezin of alleen van een heerlijk Pinksterweekend te genieten.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen