Vakantiehuis Texel 8 personen

Wij hebben voor u en uw reisgezelschap verschillende soorten vakantiehuizen voor 8 personen op Texel beschikbaar die op exclusieve locaties zijn gelegen. U kunt dan ook met een favoriete plaats op het eiland rekening houden. Met betrekking tot het soort vakantiewoningen dat wij op Texel beschikbaar hebben voor 8 personen, geldt dat u onder meer een keuze kunt maken voor verblijf in een landhuis of familievilla.

Filter

Locatie

Wanneer u een familiehuis op Texel zoekt, wilt u het liefst niet te ver van de bewoonde wereld afzitten. Bij ons hoeft dat ook niet. Al onze accommodaties liggen namelijk in een straal van 3-4 km rond de, centraal op Texel gelegen, dorpen De Koog en Den Burg. U zit altijd dicht bij supermarkten, uitgaansgelegenheden, leuke bezienswaardigheden en natuurlijk het strand. Beide dorpen beschikken over goede Ov-aansluitingen vanaf het vasteland. Wilt u vanuit uw accommodatie natuurwandelingen maken, is dat ook geen probleem. De Koog ligt half ingebed in Nationaal Park De Duinen van Texel en ook rond Den Burg liggen er meerdere natuurgebieden.

Luxe faciliteiten

Het is ook mogelijk om de voorkeur te geven aan een familievilla met luxe faciliteiten, zoals een sauna en met een ligging aan de rand van het Texelse Dennenbos. Of wat denkt u van een luxe vakantiehuis met twee badkamers en een sauna die ook nog over een grote tuin op het zuiden beschikt? U kunt heel eenvoudig nagaan welke accommodaties voor 8 personen vrij zijn en gereserveerd kunnen worden voor de gewenste data.

Fietsen en wandelen

Texel is een uitgelezen plek om heerlijk relaxt te fietsen en wandelen. In de buurt van uw Texel 8 persoons huisje is er altijd wel een route te vinden die u naar de mooiste plekjes van het eiland brengt. Kent u bijvoorbeeld fietsroute Vogelboulevard, van Natuurmonumenten? Een 32 km lange route, langs de oostkant van Texel die u langs diverse vogelkolonies voert. Om een beetje wegwijs te raken in het netwerk van wandelpaden in het Westelijke duingebied, kunt u aan de infobalie bij Ecomare een kaart met wandelroutes verkrijgen. Op deze kaart staan eveneens leuke bezienswaardigheden en de betekenis van de gekleurde wandelpaaltjes.

Gemakkelijk zoeken

U hoeft alleen maar de maand en dag van aankomst en de dag van vertrek aan te geven. Daarna wordt het complete beschikbare overzicht getoond en kunt u een huis huren op Texel voor 8 personen. Aangezien het aanbod met vakantiewoningen voor de grootte van uw reisgezelschap minder groot is in verhouding tot het aanbod voor kleinere reisgezelschappen, raden wij u aan vroegtijdig een reservering te maken. Dat biedt u het voordeel van de ruimste keuze en de zekerheid dat u op de perfecte locatie een ideale accommodatie tot de beschikking heeft.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen