Sponsoractiviteiten

Al jaren steunen wij verscheidene lokale goede doelen. En daar zijn wij trots op. Niet alleen steunen wij de Texelse jeugd, maar ook de Texelse zweefvliegclub en meer. Dus ook namens hun: hartelijk dank dat u heeft gekozen om een verblijf bij ons te boeken.

Goede doelen

Texelse Zweefvliegclub

De zweefvliegclub Texel werd in 1965 opgericht door een stel enthousiastelingen die graag wilden zweefvliegen. Gezamenlijk werden de beurzen getrokken en zweefvliegtuigen en een lier gekocht. In de loop van de tijd groeide het enthousiasme en de vloot.  Lijkt het u leuk mee op reis te gaan met zweefvliegclub Texel en het prachtige eiland vanuit de lucht te zien? Dan kan u via Texelvakanties profiteren van een fantastisch aanbod: exclusief voor gasten €75. 

Roparun Texel

Roparun is een estafetteloop van Hamburg en Parijs tot Rotterdam (ongeveer 530 km). Door middel van een sportieve prestatie in teamverband leveren zij geld op voor het goede doel. Sinds 2011 is Roparun Texel opgericht. Het Texelse team zet zich jaarlijks met hart en ziel in om het leven van kankerpatiënten en hun naasten leuker en draaglijker te maken. 

Texel Culinair

Texel Culinair is hét culinaire festival op Texel. Ieder jaar in het tweede weekend van september komen chef koks van circa 25 Texelse eetgelegenheden bijeen, in het centrum van De Koog om hun gerechtjes te presenteren. Veelal gerechtjes van lokale producten. Proefen op sien Tessels dus. Zien wij u daar? 

Texelse Pupillentoernooi

De Koog mag dan vooral bekendstaan als het toeristische hart van Texel, maar ook op voetbalgebied staat de Texelse club buiten de landsgrenzen inmiddels goed op de kaart. Dat is vooral te danken aan het jaarlijkse internationale F-pupillentoernooi. Vertegenwoordigd met clubs als PSV, Ajax, Feyenoord, RC Genk en Schalke 04. En het voordeel van voetballen op Texel: kun je er meteen een vakantiedag of -week aan vastplakken. 

Texelse Haringparty

De tradionele feestelijke Texelse Haringparty is ieder jaar weer een gezellige middag waarop wij het mooie leven op Texel vieren. Daarnaast draait het om het inzamelen van geld om eilandinitiatieven te kunnen ondersteunen. Zoals de Texelse Veteranen en de Texelse Voedselbank.

Lions Club - Texel TeamKwis

Teamkwis Texel bestaat uit een groot aantal vragen die gedurende één avond in teamverband dienen te worden beantwoord. De teams mogen hiervoor zelf hun locatie en hun hulpmiddelen bepalen, zolang zij de vragen maar zo goed mogelijk en tijdig beantwoorden want aan het einde van de avond worden alle antwoorden weer bij de organisatie ingeleverd! De teams die de vragen het beste hebben beantwoord krijgen tijdens de grote uitslagenavond op een mooi geldbedrag dat zij mogen besteden aan een goed doel naar eigen keuze… 

Historische vereniging Texel

Het tijdschrift van de Historische Vereniging Texel (HVT) verschijnt vier keer per jaar. De Historische Vereniging Texel (HVT) is een vereniging met ruim 1000 leden.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen