Vakantiehuis Texel particulier

In onze particuliere vakantiehuizen op Texel treft u in elke woning weer een ander aspect van comfort aan. Daar waar bijvoorbeeld het ene huis voorzien is van vloerverwarming of gelijkvloerse slaap- en badkamers, treft u in een andere accommodatie in de tuin een speeltoestel voor kinderen aan of staan de huurfietsen al voor u klaar.

Filter

Gastgerichte benadering

LandhuizenTexel is een lokale bemiddelaar die particuliere huiseigenaren de zorg van de huisverhuur uit handen neemt. Voor u heeft dat als voordeel dat u makkelijker een vakantiewoning kunt vinden die aan speciale voorwaarden voldoet. Geen enkel huisje Texel particulier is immers gelijk. Particuliere woningen zijn door de eigenaar zelf met liefde ingericht en u vindt er de luxe en comfort die u bij een standaard vakantiewoning mist. Doordat de contactlijn tussen u, ons als bemiddelaar en de eigenaar prettig kort is, krijgt u ook veel sneller een bevredigend antwoord op uw vraag of verzoek. Stel, u wilt bij nader inzien iets eerder aankomen, om bijvoorbeeld om het huis te kunnen versieren voordat de rest van het gezelschap komt, of het verblijf bevalt u zo goed dat u graag een paar dagen lager wenst te blijven. Mits de woning niet is volgeboekt, zijn dergelijke zaken bij een particulier vakantiehuis Texel altijd bespreekbaar.

Uitgeselecteerde locaties

De woningen die u bij ons aantreft, zijn stuk voor stuk met zorg uitgekozen. Wij nemen alleen dat huisje Texel particulier op in ons aanbod dat aan aan onze strenge criteria voldoet. Hoog in het vaandel staan daarbij luxe en comfortverhogende faciliteiten die in en om de woning aanwezig dienen te zijn. Daarnaast is ook de locatie van groot belang. Om aan de wensen van eenieder tegemoet te komen, vindt u bij ons zowel accommodaties op 500 meter van een dorpskern gelegen, als vakantieverblijven die zich, bij wijze van spreken, aan het eind van een doodlopende zandweg in de duinen bevinden. Om de keuze voor u overzichtelijker te maken, hebben we ons aanbod Texel vakantiehuisje particulier onderverdeeld in de categorieën Bos, Strand en Landelijk. Zo kunt u meteen gespecificeerd doorzoeken op het landschap van uw voorkeur.

Extra service en aandacht

Het grootste pluspunt een particuliere vakantiewoning is het stukje extra service en aandacht die besteed is aan de faciliteiten in- en rondom de accommodatie. Dit is bij binnenkomst vaak ook al goed te zien. De inrichting is smaakvoller en bevat meer huiselijke details. Sommigen van onze huizen zijn ook uitgerust met een sauna, jacuzzi, e-bike oplaadpunt of huurfietsen. Daarnaast kunt u in enkele van onze particuliere huisjes op Texel de koelkast laten vullen voor uw aankomst of extra handdoeken en beddengoed bijreserveren. Zelfs wanneer het een last-minute betreft!

Kinderen en huisdieren

Een Texel vakantie is pas compleet, als u met het hele gezin en eventueel uw huisdier, een fijn onderkomen kunt vinden. Een accommodatie met een omheinde tuin, zodat (kleine) kinderen of uw huisdier veilig kunnen spelen, een trampoline op het gazon en het bos op een steenworp afstand. Deze en andere faciliteiten kunt u tegenkomen, in onze particuliere huisjes op Texel. Elke bungalow heeft zijn eigen specifieke voorzieningen. Heeft u wensen of vragen, betreffende een woning of een service die niet bij de kenmerken staat aangegeven, aarzelt u dan niet telefonisch contact met ons op te nemen.

Natuur

Nederland heeft vele mooie plekjes, maar qua natuur spant Texel toch echt de kroon. Nergens anders in ons land vindt u zo’n diversiteit aan landschappen en zeldzame flora en fauna, als hier. Texel doet zijn uiterste best om dit te behouden. Om die redentreft u er dan ook meer particuliere vakantiehuizen, dan groots opgezette vakantieparken aan. Om de natuur van Texel in zijn pure schoonheid te aanschouwen, zijn getijdengebied de Slufter, duinen de Muy en de draslanden van de Bollekamer echte aanraders. Wilt u het eiland eens van de andere kant bekijken, maak dan eens een boottocht of wandel mee met een wadloop.

Parkeren en openbaar vervoer

Wanneer u een van onze particuliere huisjes op Texel huurt, heeft u een of meerdere parkeerplekken in de tuin. Boekt u in een complex kan het zijn dat u niet direct naast uw accommodatie kan parkeren, maar op een bewaakt parkeerterrein. In de dorpen en bij de strandslagen is parkeren niet gratis. U kunt hiervoor aan de automaat betalen of een Texel e-vignet aanschaffen. Besluit u gebruik te maken van het openbaar vervoer, is Texelhopper het meest handig. Deze brengt u, indien gewenst ook op tijd gereserveerd, langs meer dan 130 opstapplaatsen, over elk dorp en langs alle bezienswaardigheden.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen