Luxe vakantiehuis Texel

Een luxe huis huren op Texel vormt natuurlijk een ideale basis voor een comfortabel verblijf. Texelvakanties.nl biedt u de gelegenheid om uit verschillende typen vakantiehuizen met luxe faciliteiten een keuze te maken. Daarbij is het aanbod overigens afgestemd op uiteenlopende reisgezelschappen van twee tot acht personen.

Filter

Luxe vakantiehuizen op Texel

Texel is een eiland bij uitstek om met het hele gezin op vakantie te gaan. Zowel voor jong en oud is er van alles te doen. Terwijl u rustig een balletje op de golfbaan slaat of een strandwandeling maakt, ravotten de kids naar hartenlust in speel- en klimtuin De Krim. Onze luxe vakantiewoningen op Texel zijn ruim van opzet. Sommigen beschikken zelfs over een aparte tv kamer. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, zegt men wel eens. Neemt u daarom ook gerust de hond mee naar Texel. Bekijk nu meteen onze villa’s waarin honden zijn toegestaan.

Luxe appartementen

Een voorbeeld van een luxe huis dat u kunt huren op Texel en in dit geval geschikt is voor een verblijf van twee tot vier personen, is een luxueus appartement in het Prinses Juliana complex. Deze appartementen zijn bijzonder ruim van opzet met een royale living en compleet ingerichte keuken. Er zijn appartementen die over een sauna, solarium of stoomcabine beschikken.

Landhuizen

U kunt in plaats van een appartement ook een luxe huis huren op Texel in de vorm van een landhuis. De landhuizen in ons aanbod zijn riant en beschikken standaard over een luxe inrichting met bijvoorbeeld een sauna. Dit type vakantiewoningen zijn op verschillende locaties op het eiland gelegen, zoals tussen Den Burg en De Koog, maar ook op een prachtige centrale plek net buiten de badplaats De Koog.

Luxe bungalows

Het aanbod met accommodaties heeft nog meer mogelijkheden beschikbaar als u graag een luxe huis wilt huren op Texel. Er zijn namelijk ook gezellige bungalows die met een luxe keuken, overdekt terras en open haard zijn ingericht. Door de variatie in het aanbod is het uiteraard mogelijk dat u met uw persoonlijke voorkeur voor luxe rekening kunt houden.

Natuur

Het merendeel van de Texelgangers bezoekt het eiland om zijn overweldigende natuur. Er is dan ook nog heel wat ongerept gebied te vinden. Het mooiste van alles is dat het merendeel van onze luxe vakantiewoningen Texel, in of tegen zo’n beschermd stuk natuur aanstaan. Niet alleen heeft u het gevoel er middenin te verblijven, u heeft er tevens optimale rust en privacy. Wist u dat er op Texel orchideeën voorkomen die uniek zijn voor Nederland en dat er ontelbare vogelsoorten broeden, waaronder de kleine lepelaar? Voor seizoens- en themawandelingen door de natuur, kijkt u het best eens op de site van Natuurmonumenten.

Optionele extra's

Er zijn overigens ook per accommodatie verschillende soorten extra serviceopties beschikbaar, zodat u het verblijf nog luxer kunt maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij uw boeking voor een luxe huis alvast enkele optionele extra’s te selecteren. Die bestaan onder meer uit een verrassingsontbijt, welkomstmandje en bloemen. Per accommodatie staat vermeld wat de beschikbare optionele extra’s zijn. Wist u dat u ook alvast een parkeervignet kunt reserveren of online voor de periode van verblijf in uw luxe huis op Texel een fiets kunt huren?

Wandelen en fietsen

Texel is als vakantiebestemming ideaal om een weekendje te wandelen of fietsen. Het eiland ligt lekker dicht bij huis en lokale organisaties hebben er alles aangedaan, het voor de bezoeker zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het fietsknooppuntennetwerk bedraagt meer dan 140 km. De bewegwijzering is duidelijk en brengt u langs alle mooie plekjes. Rondjes en routes overlappen elkaar en zijn goed te combineren. Aan wandelpaden ligt er zelfs meer dan 200 km. Tijdens het broedseizoen zijn sommige delen beperkt toegankelijk en niet alles is verhard, maar dat laatste geeft u juist het gevoel echt in de natuur te lopen.

Bereikbaarheid accommodaties

Alle luxe vakantiehuizen op Texel uit ons aanbod zijn goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bij ons geen Hans-en-Grietjehuisjes, aan een het eind van een doodlopend weggetje, maar makkelijk te vinden villa’s, met eigen oprit en parkeerplek(ken). Wanneer u met het OV. reist, heeft u twee opties. U kunt lijn 28 nemen van Connexxion. De bus rijdt over Den Burg naar De Koog. De andere mogelijkheid is de Texelhopper. Een klein busje dat eveneens volgens een vast haltetraject rijdt, maar daarnaast op tijd en plaats te bestellen is. U dient dit wel minimaal een uur van te voren te reserveren.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen