Familiehuis Texel

Een familiehuis Texel is een ideale manier om gezellig met elkaar de vakantie door te brengen. Geen heen en weer geloop tussen huisjes onderling, maar fijn alle kamers onder een dak. Onze luxe familieaccommodaties zijn gesitueerd in riant gelegen villa’s en bungalows die op mooie parken of in de vrije natuur staan. Afhankelijk van de woning die u kiest, stuk voor stuk perfecte locaties voor een gezinsvakantie, familiereünie of vriend(inn)enweekend.

Filter

Familiehuizen op Texel

Met woonoppervlakken die uiteenlopen van 160 tot meer dan 300 m2 zijn de familie- en groepsaccommodaties die u bij ons aantreft zonder meer ruim te noemen. Laten we als voorbeeld ons familiehuis Texel aan de Hoogelandt er eens uitnemen. Een schitterende vrijstaande villa, gelegen tussen de levendige eilanddorpen Den Burg en De Koog. Wanneer u daar met uw familie, vrienden of collega’s uw vakantie, reünie of kennismakingsweek doorbrengt, zit u beslist niet als haringen in een ton. Met vijf slaapkamers, drie badkamers en een ruim opgezette living kan iedereen zich terugtrekken, wanneer daar behoefte aan is. Een ander groot vakantiehuis Texel, maar van geheel andere orde, is onze bosvilla aan het Gerritslanderdijkje. Een riant landhuis met een mooie rieten kap en geheel ommuurde fraai aangelegde tuin, met meerdere tête à tête zitjes. Naast dat elke slaapkamer beschikt over aparte bedden, tv en eigen badkamer, bevinden zich in de woning een sauna en een whirlpool. Qua inrichting, ambiance en faciliteiten is dit een vakantiewoning waar de nadruk op wellness en meditatieve ontspanning ligt. Dit 5* Texel familiehuis huurt u inclusief bedlinnen, handdoeken, badjassen, gevulde koelkast en fietsen.

Waar vindt u onze familiehuizen?

De familievilla’s die u bij ons in het aanbod vindt, bevinden zich in de regio De Koog - Den Burg. In deze twee dorpen is het meeste vertier, zijn zowel het strand als het bos dichtbij en verblijft u lekker centraal op het eiland. Vanuit onze ruim opgezette vakantieparken of aan de doorgaande wegen gelegen grote vakantiehuizen, bent u snel op elke plaats van bestemming. Ook vanaf de boot zijn onze familiehuizen makkelijk te bereiken. Wanneer alle leden van het gezelschap verspreid over de dag met de boot aankomen, zal er niemand moeite hoeven doen om het vakantieadres te vinden.

Comfort tot in de puntjes

Niet alleen wanneer u een 4 persoonsvilla huurt, wilt u het beste. Ook wanneer het gaat om een familiehuis Texel, moet het gewoon tiptop in orde zijn. Landhuizentexel is gespecialiseerd in grotere vakantie-accommodaties die voldoen aan de hogere comforteis. Zo zijn onze villa’s voorzien van een of meerdere luxe badkamers, spafaciliteiten en voldoende privacy mogelijkheden voor alle bewoners. In de woningen bevinden zich meerdere tv’s, goede audioapparatuur en heeft u gratis toegang tot het wifi-netwerk. Bij de comfortabele boxspring- en Zweedse bedden horen in elke woning dekbedden en kussens. Bedlinnen en handdoeken dient u extra mee te reserveren.

Privacy en leefruimte voor iedereen

De familiehuizen Texel die u in ons aanbod aantreft, beschikken onuitgezonderd over gezellig ingerichte royale livings met grote glaspartijen die u direct het gevoel geven thuis te komen. De keukens zijn ruim opgezet zodat u met meerdere mensen overal makkelijk bij kunt. Met name bij het opstaan ‘s morgens is het wel zo prettig dat u relaxt uw sapje kunt persen terwijl een huisgenoot een kopje koffie of tosti maakt. Vanzelfsprekend beschikt elke accommodatie over alle denkbare keukenapparatuur die u in een luxe landhuis op Texel verwachten kunt. Een gedetailleerde beschrijving van de verdere faciliteiten vindt u per vakantiewoning uitgesplitst onder de ‘lees meer’ button. Afhankelijk van naar welk groot Texel familiehuis van uw voorkeur uitgaat, zijn onze vakantievilla’s rook en/of huisdier vrij of heeft u de mogelijkheid een of meer huisdieren mee te nemen. Zeker voor gezinnen met kinderen is het wel zo fijn dat u ook de hond(en) mee kunt nemen.

Bezienswaardigheden

Om alles te zien wat Texel allemaal te bieden heeft, is een vakantie niet genoeg. Niet alleen is er veel historie, het kerkje van Den Hoorn dateert bijvoorbeeld uit 1425 en wat te denken van het 18e-eeuwse Texelse familiehuis, ’t Walvisvaarders huisje? Wat natuurschoon zijn er eveneens gebieden die u nergens anders aantreft. Het meest bekend zijn: getijdengebied de Slufter en het Wad. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in vliegtuigen en oorlogsverleden is het luchtvaart- en oorlogsmuseum, in De Cocksdorp, een echte ‘must do’. Een evenement van een totaal andere orde is de Ronde Om Texel. Een regatta die jaarlijks in juni plaatsvindt.

Wandelen en fietsen

Elk seizoen heeft Texel zijn eigen charme. In de winter is het heerlijk uitwaaien langs het strand en in het voorjaar wordt het eiland overstroomd door vogel- en zeehondenspotters. ’s Zomers kunt u, genietend van het warme zonnetje, van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid fietsen en in de herfst lenen de bont gekleurde bossen zich uitermate voor een fotowandeling. Wanneer u geen mogelijkheid heeft uw eigen fiets mee te nemen, is dat geen enkel probleem. Op het eiland worden er in elk dorp fietsen verhuurd. Daarnaast staan er in enkele van onze Texel familiehuizen standaard fietsen.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen