Vakantiehuis Den Burg Texel

Een vakantiehuis Den Burg Texel is een perfecte bestemming, als voor u het strand niet zo nodig op loopafstand hoeft te liggen. De riante vakantievilla’s uit ons aanbod in dit grootste dorp van het eiland zijn allen prachtig gelegen aan de rand van het Texelse Dennenbos.

Filter

Den Burg, van alle markten thuis

Dit grootste dorp van Texel ligt midden op het eiland en is een waar paradijs voor de Bourgondische vakantieganger. In Den Burg kunt u genieten van culinaire hoogstandjes bereid uit lokale producten. En niet alleen het eten is er fantastisch. Den Burg heeft ook wijnhuis, waar u een rondleiding kunt krijgen en deelnemen aan een proeverij. En als we dan toch aan de borrel zijn: heeft u al kennis gemaakt met de Skuumkoppe? Een Texels bier dat gebrouwen wordt in Oudeschild. En ook daar bent u van harte welkom om te komen proeven. Niet alleen eten en drinken kunt u prima in Den Burg. Ook de grootste supermarkt vindt u er. Verder herbergt het plaatsje een keur aan historische panden en een leuk museum met allerhande voorwerpen die door schipbreuk ooit aangespoeld zijn op Texel. Op de maandagen kunt u tevens ‘De Burght’ beklimmen. De beeldbepalende kerktoren van de ‘hoofdstad van Texel’.

Vakantiehuis tussen de akkers of aan rand Dennenbos

Heerlijk toch om na een dagje in de buitenlucht geweest te zijn helemaal te ontspannen in uw eigen privé sauna en/of whirlpool? Met een zacht spamuziekje op de achtergrond, via de gratis wifi en daarna lekker in de badjas genieten van de stilte op het terras of bij de open haard. Of... het ligt er natuurlijk maar helemaal aan wát voor soort vakantie u wenst en met hoeveel personen u bent, ’s avonds met zijn allen worstjes grillen op de barbecue, gevolgd door een partijtje badminton of een nachtwandeling in de duinen. Het is allemaal mogelijk in ons luxe 4 personen vakantiehuis Den Burg Texel aan het Gerritslanderdijkje of in de comfortabele 10 persoons familievilla nabij het Texelse Dennenbos.

5-sterren luxe en comfort

De vakantieaccommodaties die u in ons aanbod aantreft, worden door ons exclusief geselecteerd op luxe, comfort en uniciteit. Drie punten, waarmee we ons op de markt onderscheiden van andere vakantieaanbieders. Name it en u vindt het in onze luxe en comfortabel ingerichte 5* vakantievilla’s. Van zonnepanelen op het dak, oplaadpunt, sauna, meerdere badkamers en tuinterassen, tot de mogelijkheid voor het meebrengen van meerdere huisdieren of speeltoestellen in de tuin. Zaken als gratis wifi, separate boxspringbedden en de mogelijkheid tot huur van bedlinnnen, handdoeken en fietsen zijn in elk van onze vakantiehuizen Den Burg Texel standaard.

Met zijn allen eropuit

Wanneer we zeggen, “met zijn allen eropuit,” bedoelen we niet alleen het gezin, of de hele familie, maar ook de hond. Want, wat is er nu mooier voor uw viervoeter, om lekker los van de lijn te mogen rennen door bossen, weilanden en over het strand. Honden mogen in de winterperiode, van 1 september tot maart, op alle stranden los. In de bossen mogen ze in Het Krimbos en De Dennen het gehele jaar los. Heeft u geen hond, maar wel jonge kinderen, willen we u graag attenderen op onze familievilla’s met trampoline in de tuin.

Parkeren en openbaar vervoer

Afgezien van de plaats die bij uw accommodatie hoort, is parkeren is op Texel niet gratis. Op alle parkeerplekken, bij de strandslagen en in de dorpen, staan parkeerautomaten. Duurt uw vakantie langer dan enkele dagen, bent u voordeliger uit met een Texel e-vignet. Deze is aan te schaffen voor de tijd van uw verblijf. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Vanaf de boot rijdt er een Connexxion lijndienst die u tot voor de deur van uw vakantiehuis in Den Burg Texel brengt. Voor alle andere bestemmingen kunt u het niet beter treffen dan met vervoersdienst Texelhopper.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen