Vakantiehuis De Koog Texel

Met het reserveren van een vakantiehuis De Koog Texel kunnen we u verzekeren dat u een prima keuze maakt. Het dorp is rijk aan gezellige cafeetjes, goede restaurants en winkelstraten waarin u eindeloos kunt shoppen.

Filter

De Koog, overal dichtbij

Strand, bos en weidse uitzichten over de bollenvelden, u vindt het allemaal bij onze vakantiewoning De Koog. Net buiten het dorp aan Het Oude Dijkje, staat een van onze modern ingerichte landhuizen. Een mooie functionele villa voor 6 personen. Voorzien van alle comfort die u zich maar wensen kunt. Enerzijds biedt de woning u de luxe van wellnessfaciliteiten als een whirlpool en sauna. Anderzijds ligt dit vakantiehuis Texel De Koog op een flinke lap grond met vrij uitzicht over de akkers. Zowel het centrum van het gezellige eilanddorp, als de lommerrijke bossen van het Nationaal Park De Duinen van Texel en het strand bevinden zich op 2 km afstand. Centraler gelegen dan dit luxe comfortabele vakantiehuis kunt u het niet treffen.

Locaties om naar terug te keren

Exclusieve vakantiehuizen in Texel De Koog worden niet door elke reisaanbieder aangeboden. LandhuizenTexel is gespecialiseerd in luxe familievilla’s en landhuizen, op plekken waarvan u zegt: ”dit bevalt me zo goed, daar zou ik best nog eens een keer de vakantie willen doorbrengen”. Al onze accommodaties bevinden zich aan de bosrand, in een rustige bungalowwijk of in de duinen. Geografisch bevindt het grootste gedeelte van ons aanbod woningen zich aan de westkant van Midden-Texel, in de driehoek Den Burg, De Koog en het natuurgebied Waalenburg.

Comfort

Heerlijk toch om, na een hele dag aan het strand te zijn geweest, of terugkomend van een fiets- of wandeltocht, u uit te kunnen strekken, op een luie ligstoel. U schenkt uzelf een drankje in, en met een zacht achtergrondmuziekje via de gratis wifi, dommelt u langzaam in. Bij onze vakantiehuizen Texel De Koog is dit plaatje standaard. Daarnaast zijn onze accommodaties uitgerust met volledig ingerichte keukens en moderne livings, voorzien van beeld- en audioapparatuur. In de slaapkamers vindt u boxspringbedden met uitwasbare dekbedden. Afhankelijk van welk vakantiehuis u kiest, kunnen daar nog een oplaadpunt, wellnessfaciliteiten en/of aanpassingen voor mindervaliden bijkomen.

Ruimte voor mens en dier

Onze villa’s aan de Tempelierweg zijn ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Er liggen fijne ruime tuinen, met een speelgazon, rond de woningen. In een groot gedeelte van onze accommodaties zijn eveneens een of meer huisdieren toegestaan. In het rijtje woningspecificaties dat we naast elke foto voor u hebben geplaatst, is dat in een oogopslag te zien. Wanneer u bij deze vakantiewoningen in De Koog even verder klikt, ziet u ook of de woning, al dan niet, een omsloten tuin heeft. Dit is handig, wanneer u jonge kinderen of een viervoeter heeft die nogal avontuurlijk is ingesteld.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen