Texel huisje aan zee

Zomer of winter, een huisje aan zee op Texel is in elk seizoen een goed idee. Eindeloze fietstochten maken over goed aangelegde fietspaden door de duinen en het Texelse akkerland, schelpen zoeken en uitwaaien op het strand. De nog ongerepte natuur en het zo specifieke eilandgevoel dat u overvalt, zodra u voet op het eiland zet, maakt van elke bezoeker een vaste Texelganger.

Filter

Vakantiehuis op enkele minuten van het strand

Wist u dat Texel de meeste zonuren van Nederland telt? Wanneer u tot de echte zonaanbidders behoort, is een Texel vakantiehuis aan zee dan ook te vergelijken met een plek in het paradijs. En vindt u het strand een keer te frisjes of te winderig, blijft u toch gewoon in de eigen tuin? Alle door ons aangeboden vakantievilla’s zijn omringd door mooi aangelegde en tuinen met een volwassen begroeiing. Daar waar u bij het ene Texel huisje aan zee meer gazon vindt en bijvoorbeeld een trampoline, biedt een andere tuin meer knusse zitjes of een buitenkeuken. En neemt u de elektrische fiets mee of bent u van plan er een te huren, kijkt u dan naar onze vakantiewoningen waarin zich een oplaadpunt bevindt. U kunt natuurlijk ook meteen het prachtige met riet gekapte huisje in de duinen Texel reserveren. Hier staan de fietsen namelijk al voor u klaar. En heeft u een elektrische auto? Onze energie nul-woning aan de Buytenplaats bij De Koog, beschikt over een auto-oplaadpunt.

Luxe en comfort die er niet om liegt

Elke soort vakantie heeft zijn charme. Wie zijn wij om te beweren dat kampeerders niet evenveel vakantiegenot beleven als onze gasten in een van onze landhuizen. Daar waar de een met zijn teiltje vuile vaat over het terrein naar de vaatwasser moet lopen, staat deze in onze villa’s gewoon onder het aanrecht. Een aanrecht waar u tevens een koffiemachine en alle kookapparatuur op aantreft. In het merendeel van de huisjes aan zee Texel uit ons aanbod heeft elke slaapkamer zijn eigen badkamer en staan er separate eenpersoons boxspringbedden. Tel daarbij de aanwezigheid van een whirlpool, sauna, vloerverwarming en open haard en u zult toegeven dat deze luxe en comfort van een caliber is dat er niet om liegt. In dit segment vakantiewoningen heeft u bij ons de keuze uit riante villa’s en landhuizen waarin u zowel met zijn vieren terecht kunt, als met een groep van 10 volwassenen. Kindermeubilair is als vanzelfsprekend ook in elke villa aanwezig.

Neem ook de hond mee naar zee

Of u nu in de zomer of winter een huisje aan zee op Texel boekt, het zal altijd een succesvakantie worden. Zowel groot als klein en mens en dier, hebben er de tijd van hun leven. Op Texel kunt u genieten van de stilte, terwijl de kinderen zich vermaken in een klimpark, mountainbiken door de duinen of kiten op het strand. Misschien voor u al heel vanzelfsprekend, maar als dit niet zo is: wat denkt u ervan om naar Texel voortaan ook de hond mee te nemen? Kijk snel in ons Texel landhuizen aanbod om te zien welke huizen er toegankelijk zijn voor huisdieren.

Contact

Volgt u ons al?

Blijf op de hoogte en ontvang aanbiedingen