Zorgeloos op vakantie bij Texelvakanties.
Lees meer
U bent hier: home > disclaimer

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Op alle via deze website door Texelvakanties aangeboden vakantiewoningen, accommodaties en overige (aanvullende) diensten zijn de Texelvakanties boekingsvoorwaarden van toepassing.

Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid
Texelvakanties besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen en getoonde gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet altijd worden voorkomen. Texelvakanties is niet aansprakelijk voor deze fouten of onjuistheden.

Informatie met betrekking tot bestemmingen
Foto's en beschrijvingen van vakantiewoningen en/of accomodaties op deze site zijn zo accuraat mogelijk genomen en opgesteld. Ze zijn bedoeld om u een reëel beeld te geven van de accommodaties en overige vakantieverblijven.

De informatie over onze vakantieverblijven is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. De accommodatie-informatie wordt voortdurend aangepast aan de actualiteit. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter niet worden voorkomen. Texelvakanties is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

Bescherming intellectueel eigendom
Deze website evenals de inhoud van deze website is het intellectueel eigendom van Texelvakanties. Gedeelten van deze website mogen door u worden gereproduceerd voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Voor alle andere gevallen van reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden, is de schriftelijke toestemming van Texelvakanties vereist.

Het gebruik van de naam en het merk Texelvakanties is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Texelvakanties.

Veranderingen site/aanbod
Texelvakanties behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van vakantieproducten.

Texelvakanties
Badweg 32
1796 AA De Koog - Texel
Tel:  0031 222 - 317542
Fax: 0031 222 - 317904